DEN SISTE TIDEN

Hei dere, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg har vært lenge borte fra bloggen nå, men det har ikke gått en eneste dag uten at jeg har tenkt på den. Det er en grunn til at jeg har vært borte og mye har skjedd. Jeg er litt sliten, det er vel det eneste jeg kan komme ut med å si. Jeg vet ikke helt om det er OK å skrive, for jeg vil at dette skal være et positivt sted for alle som titter innom, men slik er det. Jeg skal prøve å oppdatere oftere og komme med flere innlegg når jeg finner tid men når det er sagt så tar blogging utrolig mye av tiden min. Jeg skal ikke la det stoppe meg uansett, jeg trives her og jeg skal bli.

SONY DSC

Jeg har fått ordnet litt på designet den siste tiden da, synes det ble mye finere og mer ryddig nå enn sist. Hva synes dere? SONY DSC

TAG: ting du ikke vet om meg

♥ Bukser Jeg hater, og da mener jeg h a t e r å gå i olabukser - og tar de av så fort jeg kommer hjem fra noe. Nå på vinteren er det ekstra kjipt, for da har jeg ikke noe annet valg enn å ha de på - så jeg ser veeldig frem til sommeren da jeg kan gå i kjoler og skjørt 

Snus Jeg er en skikkelig stor snuser og har prøvet å slutte uendelig mange ganger. Husker jeg gikk tre måneder uten en gang og ble da selvfølgelig fristet igjen av en venninne som snuste. Da var jeg så klart tilbake i gamle vaner igjn, uff. Pent er det heller ikke å se på. Det aller værste er at jeg føler jeg får abstinenser etter 5 minutter uten, så mye penger blir også brukt..

Sette pris på Hver kveld skriver jeg ned 5 positive ting dagen har gitt meg. Jeg har gjort dette en god stund nå, bare for at jeg skal føle meg bedre og sette mer pris på de små tingene i livet. Om jeg har en dårlig dag kan jeg alltid se tilbake på alt det positivet som har hendt tidligere, og blir da automatisk i mye bedre humør.Hest Hest har alltid vært en del av meg. Jeg har selv eid hester og hatt hester på helfòr. Det er en ting jeg savner veldig i hverdagen, å ha en hest jeg kan dra til etter skolen og i helger. Om noen av dere vet om noen som trenger en hestepasser så er det koselig om dere tar kontakt 

Varme Jeg er helt sinnsykt fryse pinne av meg, men også utrolig dårlig til å kle meg. Haha, så jeg har et stort problem på denne fronten. Jeg er alltid kald på hendene og om noen kommer på besøk til meg så skrur de som oftest ned på varmeovnen min da den alltid står på full guffe.

♥ Bil Jeg elsker å kjøre bil, og jeg gleder meg til å ta billappen - Men om dere kjører med meg i bilen så burde dere ha på dere hørselsværn. For denne jenta kan virkelig ikke synge, eller teksten på noen av sangene som blir spilt av. Haha. Jeg bare må synge når det er musikk i bilen, uansett om jeg kan teksten eller ikke.

Tårer Jeg er en person som gråter av alt som gir glede, tror jeg har arvet dette av mamma. Spessielt av Idol, oh lord. Jeg kan virkelig ikke se på den reallity serien uten å felle noen tårer. Haha. 

Pirkete Jeg er utrolig pirkete av meg, ser og tenker på ting ingen andre hadde spessielt lagt merke til. Ting skal være systimatisk og enkelt. I tillegg takler jeg ikke at noen setter glass på kanten av bordet, hva er poenget når man har et 2m langt bord. 

Konsentrasjon Jeg føler meg som en mann på dette området. Haha. Jeg klarer virkelig ikke å konsentrere meg om to ting samtidig.


 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits