SNAPCHAT LATLEY

Da var det tid for en aller så liten "snapchat latley" igjen! I dag er det skole frem til halv fire, etterfulgt av ren avslapping før lang dag i morgen. I morgen kommer jeg med "time for time" innlegg til dere, som kommer ut på slutten av kvelden i og med at det blir en så hektisk, lang dag i morgen. Selvom jeg ser veldig fram til å være med verdens godeste jente i hele i morgen  Hvis dere har noen forslag eller lengter etter noen spesielle innlegg er det bare å komme med i kommentarfeltet. Ha en strålende fin torsdag videre!

SNAPCHAT LATLEY

snapchat lateley...


God tirsdag alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra skolen. Jeg har hatt tre fritimer i dag, der jeg dro hjem for å spise lunsj og jobbe litt med matte. Det ble det ikke så mye av når jeg fant ut at jeg ville ta en liten powernap etter maten, hihi.  Så nå skal jeg legge bort alt av distraksjoner og jobbe litt med skolearbeid istedenfor. Tirsdagen i dag skal ikke gå til så mye mer enn å slappe av og lade opp til en uke av mye farting. Ovenfor her ser dere et litt mer detaljert innblikk i hverdagen min. Jeg skal prøve å ha disse "snapchat latley" litt oftere i og med at jeg synes selv det er så gøy å se dette på andre blogger! 

Hva synes dere om "snapchat latley" innleggene? 

 

SNAPCHAT LATLEY

TODAY'S SCHEDULE

06:00: Stå opp, lage meg frokost og stelle meg. 08:00: naturfag prøve!!! 15:30: Skolen er ferdig, hjem for fix! 17:00: Cafè med venninner. 
 
19:00: Trening - styrke overkropp. 21:00: Kvelds kos.


God torsdag alle fine! Nå er jeg kjempe klar for å snart gripe inn helgen med god samvittighet, i og med at jeg bare har en skoletime i morgen, så er det snart helg for min del! Nå skal jeg forsette skolearbeidet mitt, tror ikke lærerne hadde blitt spesielt glade over å se at jeg blogger i timen, men tenkte at jeg måtte få til en oppdatering før kvelden igjen. Ha en fin torsdag ♥♥SNAPCHAT LATLEY

 God onsdag! Vi har kommet oss halvveis i uken og det har skjedd så mye gøy på bare tre dager. I dag har jeg vært å tatt noen bilder med en venninne av meg, for så litt shopping også trening etter. wooh, nå er det bare å sette seg ned for å gjøre matte oppgaver. Jeg elsker å ha det litt stressende rundt meg, for å kjede seg er noe jeg er veldig dårlig på, he-he. 

Jeg har nå samlet opp noen snapchat's jeg tenkte å dele med dere. Si ifra om dere har lyst på flere slike innlegg :-)

      
                       
        Ha en fin dag videre!

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016
hits