MONDAY PINK

Nå har jeg akkurat startet dagen min med en smoothie bowl, det er så enkelt og rakst å lage at jeg bare må ha det nesten hver morgen ♥ Etter sykdom i hytt og pine har jeg endelig kommet meg opp av senga og tar turen gymmet om litt. Jeg har aldri tid for å være syk og kjenner at denne økten  kommer til å bli veldig hard. Når man ikke har fått trent på noen dager, i tillegg til sykdom kjennes det ut som at kroppen min bare vil sove hele dagen og ikke gjøre stort annet. Men det skal jeg ikke tillate meg selv å gjøre, nå gleder jeg meg bare til å komme ordentlig i gang igjen!Happy workout
  

DEN BESTE DAGEN I UKEN

I dag stod jeg opp til strålende sol, noe som var så ufattelig deilig. Når det er fint vær ute blir jeg alltid i så mye bedre humør. God frokost, strålende sol og trening er det beste jeg kan få meg - så denne søndagen har vært helt perfekt hittil ♥ Dere har nok lagt merke til at jeg ikke publiserer innlegg hver dag, men det er rett og slett fordi jeg ikke har muligheten eller tid. Som jeg skrev på det første innlegget på denne bloggen, så kommer jeg bare til å oppdatere når det passer best for min del. Sist gang jeg hadde blogg ble det alt for mye stressing og jeg fikk aldri roet meg helt ned fordi jeg følte ikke at bloggen var helt gjennomført på den måten jeg selv ville. Så denne gangen vil jeg ha et avslappet forhold til det. Håper dere har hatt en fin start på søndagen ♥

LETS DO THIS

♦ UPPER BODY WORKOUT ♦

 Stående ro ♦ Skulder press ♦ Side hev ♦ Push ups ♦ bicepscurl

Dette er øvelsene jeg har gjort denne fine torsdagen. Jeg stod opp litt før klokken ti, spiste en stor frokost før jeg tok bussen ned til treningssenteret for å trene litt overkropp. I og med at stumpen ikke er bra enda så kjørte jeg overkropp nok en gang, men jeg liker faktisk best å trene armer og rygg, tro det eller ei! Som oppvarming syklet jeg i 30 minutter, før jeg startet styrketreningen. Håper dere har hatt en fin start på dagen, ha en fin dag videre ♥

 

QUICK LUNCH

♥ cherry tomater ♥ sitron ♥ spinat ♥ salt&pepper ♥ agurkI sted laget jeg denne herlige salaten som er super enkel og smaker utrolig godt! Veldig fin lunsj om man har dårlig tid og vil ha noe som metter litt. I dag går dagen til en liten tur på herkules, rydde og organisere klesskapet mitt. I tillegg står jeg for middagen hjemme i dag, det blir spennende! Jeg skal også legge ut svar på spørsmålsrunden om litt, så da er det bare å følge med.

Ha en fin dag videre ♥

 

OPPSKRIFT: PROTEINRIK SALAT

♥40g avokado ♥En halv agurk ♥150/200g kyllingfillet ♥Salat blader ♥10g mandler
 Hei alle fine! I dag har jeg hatt skole til halv fire, rett etter skolen hadde vi et russe møte med den nye sponsoren vår som varte i litt over en time. Når jeg endelig kom meg hjem så tenkte jeg at det kanskje hadde vært lurt å få i meg litt mat før treningen i kveld. Denne salaten er virkelig den beste, letteste og smaksrike salaten jeg vet om - verdt å testes ut! Nå skal jeg kaste gym bagen over skuldra og løpe til bussen for nok en treningsøkt. Håper dere har hatt en fin uke så langt! 

ROLIG START

Åh, som jeg elsker mandager. En ny, god start på uken. På mandager har jeg fri fra skolen, så det blir alltid en ekstra lang helg på meg. Jeg lå og vridde meg i sengen helt til klokken 11:00 i dag - veldig ulikt meg, men deilig var det! Så tok bussen til trening. I dag startet jeg først på tredemølla, armer, så litt bein. Jeg har som regel satt opp når jeg skal trene hva, men i dag følte jeg for å kjøre hele kroppen lett. 

♥30 minutter jogging  ♥30 dips  ♥40 skull crusher  ♥40 curl løse vekter   ♥30 knebøy  ♥40 utfall 
Hvordan har deres start på uken vært?

EN IDYLLISK SØNDAGS MORGEN


God morgen alle fine! I dag er det både valentins dag og morsdag på samme dag, hvor koselig er ikke det? Jeg skal selv bare feire morsdagen med min fine mamma. Så da blir det gaver og kos i kveld.


RUSTANKOLLEN I tillegg var jeg på en søndagstur med Trine i dag, det var såå utrolig koselig! Vi dro på en kort, fin tur opp til rustankollen. Jeg har selv aldri vært der oppe før, så det ble en fin overraskelse når vi kom opp. Det var en utrolig fin utsikt og mye koselig snakking på veien opp. Åh, det er så befriende å komme seg ut i skog og mark. Som jeg virkelig elsker det. ♥Ha en fin søndag♥

RUN AWAY

 

I dag startet jeg dagen med en 45 minutters intervall på mølla. Som jeg elsker onsdager, disse er de beste løpedagene for min del. Intervall trening er noe av det gøyeste jeg vet og noe som tar minst tid av dagen min om jeg har mange gjøremål. Jeg føler kondisjonen min blir bedre for hver gang. Jeg utfører denne typen kondisjonstrening 1-2 ganger i uken, både på sykkel og tredemølle. Dette gir meg så mye energi og glede! :-)

1. Oppvarming på 5 minutt

2. Sprint på 1 minutt

3. Gange 2 minutt

4. Gjenta til du har hatt 6-8 løpedrag

Jeg pleier selv å ha 12 i fart når jeg løper og 5,5-6 når jeg går.

Når jeg kom hjem laget jeg meg en super deilig lunsj som bestod av havrelefser med blåbær, gresk yoghurt og banan. 

BØY OG TØY

I dag kjørte jeg en treningsøkt sammen med Monika. Det var en hard økt med vekter og melkesyre. Vi stod også litt på armene, slo litt hjul og tullet litt innimellom øktene, det må være lov noen ganger, hihi.♥  Det er ihvertfall deilig å starte uka med litt trening, for da har man starta litt fornuftig. Vi tøyde litt til slutt - for så å kjøre hjem igjen :-)

SNACKS AFTER TRANING..


MUSIC FOR TODAYS WORKOUT:

Nigga who (orginal remix) - the beatangers
Habbit love - shaggy
Bang my head - david guetta
she knows - juicy J


Ha en fin mandag ♥ 

OPPSKRIFT: Fastelavnsboller

Hei og hopp! I dag er det fastelavns og dette skal vi feire med litt boller og kos. Jeg har som sagt cøliaki og dermed ble det gluten fri boller som stod på planen hjemme hos oss. Disse smakte helt nydelig, så verdt å prøve ut denne oppskriften. 

Du trenger: 

♥ 3 dl varmt vann
3
dl kesam orginal
♥ 2 ss fiberhusk
♥ 70 g jyttemel/ 500g lyst glutenfritt mel
♥ 50 g gjær
♥ 1 dl sukker
♥ 1 ts kardemomme

 

Har dere spist boller i dag?

Study + leg day

God tirsdag alle fine!
 På tirsdager har jeg tre fritimer fra 9-12 og da valgte jeg å benytte disse timene til å dra på treningsenteret. I dag trente jeg bein, som jeg pleier hver tirsdag. Det var deilig å få unnagjort litt trening, i og med at jeg droppet treningen i går.

 

Akkurat nå har jeg kommet meg hjem. Nå skal jeg til-bringe dagen min for det meste i sengen med naturfagboken i hånda og et par kopper te som jeg har hevet innpå. Vi har prøve til torsdag og da er det ikke så mye jeg får gjort dagene fremover, men blir godt å se resultater når prøven er overstått! 

Tuesday... 

Ut på tur, aldri sur!

- søndags tur -

Søndager er de beste dagene til å gå tur, det er alltid så koselig å få med seg en god venninne for så og gå på en langtur med skravling og kos. Det var ganske glatt i løypa, men det stoppet ikke oss! Vi tok oss god tid og gikk i eget tempo. Nå ser jeg veldig frem til all snøen og isen er borte. I skrivende stund har jeg satt av en film på netflix, rigget meg godt til i sofaen med puter og saft - så nå skal jeg kose meg skikkelig og se frem til en ny uke ♥

in my gym bag

I treningsbagen min finner dere ikke så mye, men mye nyttig. Jeg pleier ikke å ta med meg håndkle eller noe slikt da jeg som oftest trener tidlig om morgenen og drar hjem for å dusje. De dagene jeg er på skolen og drar på trening senere er det greit å ha med litt for å freshe meg opp!

Hårbånd er alltid kjempe lurt å ha med, jeg synes det er et slit med alle hårspennene som ikke holder seg - og da er hårbånd kjempe kjekt! :-) Carmex er alltid deilig etter trening, i tillegg til shake.

Ha en fin søndag 

Super-lørdag!

God morgen! Håper alle har hatt en fin start på helgen hittil, det har ihvertfall jeg. Vekkerklokken var stilt inn på 06:00 og jeg var klar for trening. Jeg startet dagen med intervall-trening på tredemølla og avsluttet med litt styrketrening - til tross for stølheten som kom snikende i går kveld. Det er så deilig å kjenne at man har fått gjort unna treningen tidlig på morgenen og har hele dagen fremfor seg. :-)  Når jeg kom hjem så laget jeg meg en super digg frokost. En veldig simpel og enkel frokost med glutenfrie scones og eggerøre, yummi! MUSIC FOR TODAYS WORKOUT:

The giver (reprise) reprise - luke dumont
LAPD (handcuff me) - sandra lyng
Boom - major lazer
worth dying for - rise against
Shotgun - yellow claw

Trenings glede!

God morgen! Jeg har ikke skole før 14:55 på fredager og det er så deilig, for da får jeg gjort så mye unna tidlig på dagen. Jeg er skikkelig frokost menneske, derfor tar jeg meg som oftest alltid god tid om morgenen til å lage en stor frokost. Uten mat duger helten ikke! Jeg hadde planer om å ta meg en treningsøkt før frokosten i dag, men så fant jeg ut at det er bodypump time i dag, da meldte jeg meg så klart på den - så da blir det trening i kveld istedenfor. :-)


♥havregrøt ♥sjokoladesirrup ♥kiwi ♥mandler ♥greskyoghurt 

SONY DSC

Sko jean paul // bukse veromoda // jakke villa //topp h&m

Oppskrift: Havre vaffler/pannekaker - glutenfritt

Bland alt sammen og mos bananen med en gaffel slik at alt blir en middels tykk røre. Stek i enten stekepanne eller i vaffeljern - hva enn som passer deg best. Tips: Når du skal steke i vaffeljern hold vaffeljernet litt oppe frem til de har blitt stekt på utsiden, så presser du jernet lett ned for at ikke vaffelen/pannekaken skal sitte fast. 

♥ 1 egg
♥ 2dl Havregryn semper
♥ 1 banan (100g)
♥ en dæsj melk
♥ en klype kardemomme
♥ et par dråper sjokolade sirup

Som tilbehør pleier jeg å bruke en halv avokado, yoghurt, frukt eller bær. 


Håper det smaker! :-)

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits