DEN BESTE DAGEN I UKEN

I dag stod jeg opp til strålende sol, noe som var så ufattelig deilig. Når det er fint vær ute blir jeg alltid i så mye bedre humør. God frokost, strålende sol og trening er det beste jeg kan få meg - så denne søndagen har vært helt perfekt hittil ♥ Dere har nok lagt merke til at jeg ikke publiserer innlegg hver dag, men det er rett og slett fordi jeg ikke har muligheten eller tid. Som jeg skrev på det første innlegget på denne bloggen, så kommer jeg bare til å oppdatere når det passer best for min del. Sist gang jeg hadde blogg ble det alt for mye stressing og jeg fikk aldri roet meg helt ned fordi jeg følte ikke at bloggen var helt gjennomført på den måten jeg selv ville. Så denne gangen vil jeg ha et avslappet forhold til det. Håper dere har hatt en fin start på søndagen ♥

SWEEDEN AGAIN

Svergie? Igjen?! Vel... I dag stod vi opp klokken seks for å rekke båten som gikk halv ni fra strømstad. Haha, dere må venne dere med et par sverige innlegg i måneden, for denne jenta drar på harryhandel minst en gang i måneden. Det er jo så ufattelig billig og koselig, så hvorfor ikke når man har muligheten! det ble en skikkelig fin jentetur med både frokost og middags buffè, shopping og kos. Jeg handlet inn mat, godis, noe treningstøy  og så klart snus - hihi.
 Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og kvelden skal nytes. Frister veldig å dra på trening, men er forsatt stappa mett etter all maten jeg har spist i dag.... Luksus problemer altså! vi får se hvor kvelden bringer. Ha en fin helg 

LETS DO THIS

♦ UPPER BODY WORKOUT ♦

 Stående ro ♦ Skulder press ♦ Side hev ♦ Push ups ♦ bicepscurl

Dette er øvelsene jeg har gjort denne fine torsdagen. Jeg stod opp litt før klokken ti, spiste en stor frokost før jeg tok bussen ned til treningssenteret for å trene litt overkropp. I og med at stumpen ikke er bra enda så kjørte jeg overkropp nok en gang, men jeg liker faktisk best å trene armer og rygg, tro det eller ei! Som oppvarming syklet jeg i 30 minutter, før jeg startet styrketreningen. Håper dere har hatt en fin start på dagen, ha en fin dag videre ♥

 

BRUN SKINNJAKKE

                       

                         


Nå har gjestene dratt og jeg sitter stappmett i sofaen vår. Mamma hadde vertet opp med god middag når familien kom og vi koste oss masse. Over her ser dere dagens antrekk. Veldig simpelt og enkelt - slik som jeg liker det. Håper dere har hatt en super fin onsdag!

Sko: DNA / Topp: bikbok / Jakke: Bikbok / Bukse: Ginatricot

BREAKFAST SHOPPING

Jeg synes det er så vanskelig å kle seg til dette været, plutselig er det 7 varmegrader også snør det dagen etter. Nå ser jeg bare fram til sommer og sol! I dag tidlig stod jeg opp for å rekke klessalget og den nye åpningen av bikbok som har blitt pusset opp så fint på herkules. Det var 30% på hele butikken, så jeg fikk svidd noen lapper der ja! Etter herlig shopping runde tok vi oss en pause for å drikke litt kaffe, derretter gikk turen videre til stamina for å trene armer og rygg. Nå har jeg ikke fått trent på så utrolig mange dager, i tillegg til at jeg har klart  å slått stumpen kraftig - så klarer jeg så vidt å gå. (surrehue) Jeg skulle løpe over veien i går for å rekke å komme meg over, før bilen skulle kjøre forbi og jeg ville bokstavelig talt bare legge meg ned på bakken for å gråte, haha uff. Heldigvis er det på bedringens vei og jeg kan bare se fremover. Værre blir det ihvertfall ikke! 


Elin tee: Bikbok / Dino top: Bikbok / Windy top: Bikbok / Cardigan: Bikbok

 

QUICK LUNCH

♥ cherry tomater ♥ sitron ♥ spinat ♥ salt&pepper ♥ agurkI sted laget jeg denne herlige salaten som er super enkel og smaker utrolig godt! Veldig fin lunsj om man har dårlig tid og vil ha noe som metter litt. I dag går dagen til en liten tur på herkules, rydde og organisere klesskapet mitt. I tillegg står jeg for middagen hjemme i dag, det blir spennende! Jeg skal også legge ut svar på spørsmålsrunden om litt, så da er det bare å følge med.

Ha en fin dag videre ♥

 

Helgens festligheter

Good mandag! For å si det slik, så var jeg sengeliggende i hele i går med spybøtta vedsidenav meg. Ble en sen og hard kveld på lørdagen da vi feiret bursdagen til Kine. Nå skal jeg ikke i noen bursdager på en god stund, og det blir deilig. For fytti å lei jeg er av søndager der jeg bare sover og spyr hele dagen. Jeg tror jeg har en slags allergi mot alkohol (?) haha. For jeg kjenner ingen andre som blir like dårlige som meg dagenderpå, haha. Men kvelden var super fin og vi koste oss masse med mat og spill ♥

Hihi, meg og fine bursdagsbarnet ♥

Har en fin mandag dere!

TAG: ting du ikke vet om meg

♥ Bukser Jeg hater, og da mener jeg h a t e r å gå i olabukser - og tar de av så fort jeg kommer hjem fra noe. Nå på vinteren er det ekstra kjipt, for da har jeg ikke noe annet valg enn å ha de på - så jeg ser veeldig frem til sommeren da jeg kan gå i kjoler og skjørt 

Snus Jeg er en skikkelig stor snuser og har prøvet å slutte uendelig mange ganger. Husker jeg gikk tre måneder uten en gang og ble da selvfølgelig fristet igjen av en venninne som snuste. Da var jeg så klart tilbake i gamle vaner igjn, uff. Pent er det heller ikke å se på. Det aller værste er at jeg føler jeg får abstinenser etter 5 minutter uten, så mye penger blir også brukt..

Sette pris på Hver kveld skriver jeg ned 5 positive ting dagen har gitt meg. Jeg har gjort dette en god stund nå, bare for at jeg skal føle meg bedre og sette mer pris på de små tingene i livet. Om jeg har en dårlig dag kan jeg alltid se tilbake på alt det positivet som har hendt tidligere, og blir da automatisk i mye bedre humør.Hest Hest har alltid vært en del av meg. Jeg har selv eid hester og hatt hester på helfòr. Det er en ting jeg savner veldig i hverdagen, å ha en hest jeg kan dra til etter skolen og i helger. Om noen av dere vet om noen som trenger en hestepasser så er det koselig om dere tar kontakt 

Varme Jeg er helt sinnsykt fryse pinne av meg, men også utrolig dårlig til å kle meg. Haha, så jeg har et stort problem på denne fronten. Jeg er alltid kald på hendene og om noen kommer på besøk til meg så skrur de som oftest ned på varmeovnen min da den alltid står på full guffe.

♥ Bil Jeg elsker å kjøre bil, og jeg gleder meg til å ta billappen - Men om dere kjører med meg i bilen så burde dere ha på dere hørselsværn. For denne jenta kan virkelig ikke synge, eller teksten på noen av sangene som blir spilt av. Haha. Jeg bare må synge når det er musikk i bilen, uansett om jeg kan teksten eller ikke.

Tårer Jeg er en person som gråter av alt som gir glede, tror jeg har arvet dette av mamma. Spessielt av Idol, oh lord. Jeg kan virkelig ikke se på den reallity serien uten å felle noen tårer. Haha. 

Pirkete Jeg er utrolig pirkete av meg, ser og tenker på ting ingen andre hadde spessielt lagt merke til. Ting skal være systimatisk og enkelt. I tillegg takler jeg ikke at noen setter glass på kanten av bordet, hva er poenget når man har et 2m langt bord. 

Konsentrasjon Jeg føler meg som en mann på dette området. Haha. Jeg klarer virkelig ikke å konsentrere meg om to ting samtidig.


 

MIN DAG TIME FOR TIME

06:00 - Alarmen på mobilen ringer og irriterer meg, men tid for å stå opp!

07:00 - Trine er på utsiden, og vi kjører på vei mot Sandefjord. Vi skal nemlig til Sverige for å harry handle! Wohoo :-)

08:30 - Båten kjører fra Sandefjord på vei til Strømstad. Vi ble sykt overrasked overrasket over hvor fint det var på fjordline, denne båten er absolutt å anbefale å ta i forhold til colorline. Veldig fint og rent. I tillegg til at det var stoor frokost buffet som smakte super digg. 11:30 - Vi er endelig fremme i Sverige. Første stopp er systembolaget. Når vi har handlet oss ferdig kjører vi inn til nordby for å handle inn mat og klær.

13:40 - Vi skal hjem igjen, vi rakk heldigvis båten og er veldig fornøyd med det vi har fått til på to timer. Vi sover i et par timer for å lade opp til kvelden, og holde ut de siste timene i båt.

16:30 - Vi ankommer Tønsberg og kjører så fort vi kan hjem til Kine. Handleposene ligger overalt i bilen og vi er super stressa men musikk av sondre justad og marcus og martinius lettet på stresset.

17:30 - Endelig framme hos Kine og vi finner fram sminke og klær for kvelden. Her gikk det i multitasking og vi gledet oss masse til spise god mat. 

18:00 - Bursdags tid! Bordet vi skal ha er allerede reservert, vi bestiller mat og kan endelig slappe av. Alle gjestene har kommet og vi er klare for å feire Trine som endelig er 20 år! Gratulerer med dagen fine snuppa!!


21:00 - Jeg har kommet meg hjem og sitter i skrivende stund for å få dette blogg innlegget ferdig. Om en times tid er det natta for min del :-)

SNAPCHAT LATLEY

Da var det tid for en aller så liten "snapchat latley" igjen! I dag er det skole frem til halv fire, etterfulgt av ren avslapping før lang dag i morgen. I morgen kommer jeg med "time for time" innlegg til dere, som kommer ut på slutten av kvelden i og med at det blir en så hektisk, lang dag i morgen. Selvom jeg ser veldig fram til å være med verdens godeste jente i hele i morgen  Hvis dere har noen forslag eller lengter etter noen spesielle innlegg er det bare å komme med i kommentarfeltet. Ha en strålende fin torsdag videre!

Planlegging

Hei dere! Nå er det i stuen jeg sitter i og oppdaterer dere fra. Dagen i dag startet med et møte som varte i en times tid, derretter gikk turen ned til byen for å møte min gode venninne Monika. Jeg gikk litt rundt i byen før jeg møtte henne og fant en super bok på bokhandelen som jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg har siklet etter denne boken veldig lenge nå, så jeg ser veldig frem til å lese den ferdig.

 

                     

I tillegg har jeg så mye planer om dagen at jeg har blitt helt avhengig av å planlegge dagene mine for å få rukket alt, noen som kjenner seg igjen? Dagen vidre i dag går til trening og lade opp til en ny skoledag i morgen! 

OPPSKRIFT: PROTEINRIK SALAT

♥40g avokado ♥En halv agurk ♥150/200g kyllingfillet ♥Salat blader ♥10g mandler
 Hei alle fine! I dag har jeg hatt skole til halv fire, rett etter skolen hadde vi et russe møte med den nye sponsoren vår som varte i litt over en time. Når jeg endelig kom meg hjem så tenkte jeg at det kanskje hadde vært lurt å få i meg litt mat før treningen i kveld. Denne salaten er virkelig den beste, letteste og smaksrike salaten jeg vet om - verdt å testes ut! Nå skal jeg kaste gym bagen over skuldra og løpe til bussen for nok en treningsøkt. Håper dere har hatt en fin uke så langt! 

ROLIG START

Åh, som jeg elsker mandager. En ny, god start på uken. På mandager har jeg fri fra skolen, så det blir alltid en ekstra lang helg på meg. Jeg lå og vridde meg i sengen helt til klokken 11:00 i dag - veldig ulikt meg, men deilig var det! Så tok bussen til trening. I dag startet jeg først på tredemølla, armer, så litt bein. Jeg har som regel satt opp når jeg skal trene hva, men i dag følte jeg for å kjøre hele kroppen lett. 

♥30 minutter jogging  ♥30 dips  ♥40 skull crusher  ♥40 curl løse vekter   ♥30 knebøy  ♥40 utfall 
Hvordan har deres start på uken vært?

EN IDYLLISK SØNDAGS MORGEN


God morgen alle fine! I dag er det både valentins dag og morsdag på samme dag, hvor koselig er ikke det? Jeg skal selv bare feire morsdagen med min fine mamma. Så da blir det gaver og kos i kveld.


RUSTANKOLLEN I tillegg var jeg på en søndagstur med Trine i dag, det var såå utrolig koselig! Vi dro på en kort, fin tur opp til rustankollen. Jeg har selv aldri vært der oppe før, så det ble en fin overraskelse når vi kom opp. Det var en utrolig fin utsikt og mye koselig snakking på veien opp. Åh, det er så befriende å komme seg ut i skog og mark. Som jeg virkelig elsker det. ♥Ha en fin søndag♥

HAPPY BIRTHDAY!

I går feiret vi mitt fine søskenbarn Leonora, som endelig var fylt 18 år. Jeg kom litt tidligere enn de andre for å hjelpe til med å stelle i stand og fikse oss før resten av gjestene kom. Vi var en fin gjeng på rundt ti stk og vi koste oss gløgg i hjel. Jeg hadde en fantastisk fin kveld med mye god mat, tapas og drikke. Jeg dro hjem litt tidligere for å ikke bli så redusert i dag, men tror jeg allikevel trenger denne lørdagen til å få litt energi. Uansett, så var denne kvelden verdt en aller så liten hangover - alt i alt, en fantastisk fin bursdag  ♥ 
 ♥ ♥

TODAYS

                                                        
                                                                             Jakke mango // bukse gina tricot // Skjerf cubus // tskjorte h&m // sko nike 

God torsdag! Endelig snart helg igjen, akkurat nå er jeg på skolen og venter på at timene skal gå litt fortere. Jeg ser veldig frem til helg nå for da blir det mye tid med venner og kos. I tillegg er det morsdag på søndag og da blir det langtur med mamma og gaver, for det fortjener hun. Jeg elsker å gi gaver og vise at jeg setter pris på de rundt meg, så i går dro meg og Trine på stor shopping for å handle inn gaver til bursdager, morsdag og diverse. Det ble selvfølgelig litt mer shopping enn forventet, men alltid deilig å handle litt til seg selv også, hihi. ♥ 

Hvis dere har noen spørsmål dere lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet!

RUN AWAY

 

I dag startet jeg dagen med en 45 minutters intervall på mølla. Som jeg elsker onsdager, disse er de beste løpedagene for min del. Intervall trening er noe av det gøyeste jeg vet og noe som tar minst tid av dagen min om jeg har mange gjøremål. Jeg føler kondisjonen min blir bedre for hver gang. Jeg utfører denne typen kondisjonstrening 1-2 ganger i uken, både på sykkel og tredemølle. Dette gir meg så mye energi og glede! :-)

1. Oppvarming på 5 minutt

2. Sprint på 1 minutt

3. Gange 2 minutt

4. Gjenta til du har hatt 6-8 løpedrag

Jeg pleier selv å ha 12 i fart når jeg løper og 5,5-6 når jeg går.

Når jeg kom hjem laget jeg meg en super deilig lunsj som bestod av havrelefser med blåbær, gresk yoghurt og banan. 

SNAPCHAT LATLEY

snapchat lateley...


God tirsdag alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra skolen. Jeg har hatt tre fritimer i dag, der jeg dro hjem for å spise lunsj og jobbe litt med matte. Det ble det ikke så mye av når jeg fant ut at jeg ville ta en liten powernap etter maten, hihi.  Så nå skal jeg legge bort alt av distraksjoner og jobbe litt med skolearbeid istedenfor. Tirsdagen i dag skal ikke gå til så mye mer enn å slappe av og lade opp til en uke av mye farting. Ovenfor her ser dere et litt mer detaljert innblikk i hverdagen min. Jeg skal prøve å ha disse "snapchat latley" litt oftere i og med at jeg synes selv det er så gøy å se dette på andre blogger! 

Hva synes dere om "snapchat latley" innleggene? 

 

BØY OG TØY

I dag kjørte jeg en treningsøkt sammen med Monika. Det var en hard økt med vekter og melkesyre. Vi stod også litt på armene, slo litt hjul og tullet litt innimellom øktene, det må være lov noen ganger, hihi.♥  Det er ihvertfall deilig å starte uka med litt trening, for da har man starta litt fornuftig. Vi tøyde litt til slutt - for så å kjøre hjem igjen :-)

SNACKS AFTER TRANING..


MUSIC FOR TODAYS WORKOUT:

Nigga who (orginal remix) - the beatangers
Habbit love - shaggy
Bang my head - david guetta
she knows - juicy J


Ha en fin mandag ♥ 

OPPSKRIFT: Fastelavnsboller

Hei og hopp! I dag er det fastelavns og dette skal vi feire med litt boller og kos. Jeg har som sagt cøliaki og dermed ble det gluten fri boller som stod på planen hjemme hos oss. Disse smakte helt nydelig, så verdt å prøve ut denne oppskriften. 

Du trenger: 

♥ 3 dl varmt vann
3
dl kesam orginal
♥ 2 ss fiberhusk
♥ 70 g jyttemel/ 500g lyst glutenfritt mel
♥ 50 g gjær
♥ 1 dl sukker
♥ 1 ts kardemomme

 

Har dere spist boller i dag?

VIDEO - Fest sminke

God morgen! Nå har jeg laget en sminke video til dere. Jeg fikk så mye respons på den forrige videoen min, så tenkte at jeg kunne lage en til. I dag skal jeg på herkules en tur for å handle litt klær, for så å dra på trening. I dag står det bein for tur. Ha en fin lørdag ♥

 

Den perfekte jentekvelden

Nå er det fredag alt, så utrolig deilig! I kveld var det jentekveld som stod på planen. Grønnsaker, frukt, dipp, potetgull, tente lys, pledd og idol er noe av det koseligste jeg vet på fredags kvelder. Denne helgen blir nok så rolig som de tre siste helgene, men neste helg smeller det til med 18 års bursdag - det ser jeg frem til! Her er noen bilder fra den fine jentekvelden vår. Utrolig at jeg har funnet meg denne fine buketten av gode venninner ♥

SNACKS...

Hva har dere gjort i kveld?

30 spørsmål og svar

1. Hvor gammel er du? Jeg er 17!

2. Hvor høy er du? 173 centimeter.

3. Stjernetegn? Løven.

4. Når står du opp i hverdagen? Som regel står jeg opp 06:00, men om jeg er litt lat står jeg opp 06:30. Hehe. 

5. Og i helgene? Jeg har aldri på vekkerklokke i helgene, men står opp automatisk opp alt fra 07:00 - 10:00. Føles ut som at jeg har en innebygd vekkerklokke!

6. Favorittsang akkurat nå? Whiskey lullaby(feat. Alison krauss) - Brad paisley.

7. Har du tatoveringer? Nei, og det er jeg glad for. Jeg tror ikke jeg kommer til å ta noen tatoveringer før jeg er 25.

8. Hva var det siste du spiste? En skål med cottagechees, hvalnøtter, banan og kalorifritt sjokolade sirup, yummi!

9. Hva var det siste du drakk? Vann.

10. En hemmelighet om deg? En hemmelighet er ingen hemmelighet om jeg deler den her på bloggen!11. Har du noen gang vært forelsket? Ja, men det har aldri vart i flere år - så jeg vet ikke om det telles som en ekte forelskelse jeg. 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa.

13. Hva hører du på akkurat nå? Feeling good av Ane brun, åh denne er så fin!

14. Er det noen du savner? Egentlig ikke, jeg har alle jeg trenger rundt meg ♥

15. Favoritt quote? Jeg har ingen favoritt qoute, føler jeg er den enste? 

16. Høy eller lav musikk? Når jeg er på fest og kjører bil  er det greit med høy. Men når jeg er alene eller bare slapper av så liker jeg best lav. Så jeg sier Lav. 

17. Hvor drar du når du er trist? Det er hemmelig, hehe.
  
18. Favorittfarge? Jeg er veldig glad i svart og hvitt, men har hørt at det ikke er farger. Så da blir det nude/beige. 

19. Hvem snakket du med sist? Mamma.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Har alt jeg trenger akkurat nå ♥

21. Hva var det siste du kjøpte? Kakao på tullis!

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? Sender nesten ikke sms lenger siden vi har snapchat og facebook. Men på den siste står det "Hei, har 1% igjen er på vei hjem nå, hold døra åpen har ikke nøkkel". Haha. 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Denne helgen skal jeg ha jentekveld hos meg, blir koselig! Også skal jeg trene.

24. Drømmereisemål? Åh, det er så mange steder jeg vil dra. Men Hawaii hadde vært kjempe fint, også vil jeg dra til Thailand!  

25. Hvordan er du som venn? Oppriktig, pratsom, snill og energisk!

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tankekjør om ting jeg må rekke dagen etter, uff - dette er det verste jeg vet. 

27. Har du noen hobbyer? Hmm.. Jeg har ingen spesielle hobbyer, nei. Jeg trener noe jeg liker veldig godt, går turer osv. Før drev jeg med hest da!

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg er faktisk ikke den største serie nerden. Jeg blir fort rastløs etter 1 episode, så jeg holder meg som oftest til de korte komedie seriene. Akkurat nå ser jeg på modern family og carrie diaries. 

29. Hvilken bok leste du sist? Naturfags boka.. haha.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Gjøre klart godisen til i kveld og stelle meg :-)

 

Kvelds kos!

God kveld! Noen bilder fra min fine kveld, med fine jenter ♥ I kveld har jeg vært en liten tur på tullis med mine to tupper for å cache opp litt og kose oss, mette og fornøyde ble vi! Etter et par timer med kos og skravling, dro meg og mamma ut for å øvelses kjøre. Vi trente litt på bakkestart og rygging, noe som gikk veldig fint. Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta lappen at det kribler i hele kroppen av tanken! 

Mine fine herlige jenter ♥Ha en herlig kveld videre! 

SNAPCHAT LATLEY

TODAY'S SCHEDULE

06:00: Stå opp, lage meg frokost og stelle meg. 08:00: naturfag prøve!!! 15:30: Skolen er ferdig, hjem for fix! 17:00: Cafè med venninner. 
 
19:00: Trening - styrke overkropp. 21:00: Kvelds kos.


God torsdag alle fine! Nå er jeg kjempe klar for å snart gripe inn helgen med god samvittighet, i og med at jeg bare har en skoletime i morgen, så er det snart helg for min del! Nå skal jeg forsette skolearbeidet mitt, tror ikke lærerne hadde blitt spesielt glade over å se at jeg blogger i timen, men tenkte at jeg måtte få til en oppdatering før kvelden igjen. Ha en fin torsdag ♥♥Dinner date

God kveld fra meg! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra en herlig middag med min fine mamma. Vi har sittet lenge, spist god mat og snakket mye. Det er alltid så koselig med slike kvelder i sammen, når man ellers har en ganske så travel hverdag. Man må huske å sette av tid til venner og familie, det er viktig. ♥ 

DAYS LIKE THIS

SONY DSC


SONY DSC

SONY DSC


SONY DSC


SONY DSC

Klokke DW // Bukse lindex  // topp h&m //  Sko DNA  // skjerf usikker // Veske h&m

Study + leg day

God tirsdag alle fine!
 På tirsdager har jeg tre fritimer fra 9-12 og da valgte jeg å benytte disse timene til å dra på treningsenteret. I dag trente jeg bein, som jeg pleier hver tirsdag. Det var deilig å få unnagjort litt trening, i og med at jeg droppet treningen i går.

 

Akkurat nå har jeg kommet meg hjem. Nå skal jeg til-bringe dagen min for det meste i sengen med naturfagboken i hånda og et par kopper te som jeg har hevet innpå. Vi har prøve til torsdag og da er det ikke så mye jeg får gjort dagene fremover, men blir godt å se resultater når prøven er overstått! 

Tuesday... 

VIDEO - GRWM

 

Dette er ikke en sminkevideo, men en "get ready with me". Om dere vil ha flere videoer skriv en kommentar i kommentarfeltet eller trykk lik nederst i venstre hjørne. :-) 

Trykk på 1080p for bedre kvalitet!

Antrekk 01.02.16- Chapter 2 -Sko jean paul // Cardigan floyd // bukse dr denim // skjorte jean paul 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits