Ut på tur, aldri sur!

- søndags tur -

Søndager er de beste dagene til å gå tur, det er alltid så koselig å få med seg en god venninne for så og gå på en langtur med skravling og kos. Det var ganske glatt i løypa, men det stoppet ikke oss! Vi tok oss god tid og gikk i eget tempo. Nå ser jeg veldig frem til all snøen og isen er borte. I skrivende stund har jeg satt av en film på netflix, rigget meg godt til i sofaen med puter og saft - så nå skal jeg kose meg skikkelig og se frem til en ny uke ♥

in my gym bag

I treningsbagen min finner dere ikke så mye, men mye nyttig. Jeg pleier ikke å ta med meg håndkle eller noe slikt da jeg som oftest trener tidlig om morgenen og drar hjem for å dusje. De dagene jeg er på skolen og drar på trening senere er det greit å ha med litt for å freshe meg opp!

Hårbånd er alltid kjempe lurt å ha med, jeg synes det er et slit med alle hårspennene som ikke holder seg - og da er hårbånd kjempe kjekt! :-) Carmex er alltid deilig etter trening, i tillegg til shake.

Ha en fin søndag 

Girls night

God kveld! Nå har jeg tatt meg godt  til rette i sengen og klar for å sove om litt. I kveld har jeg vært på en kjempe koselig jentekveld med mine fine venninner, som har vertet opp med både taco og film. Vi ble sittende lenge i sofaen med skravling, super koselig! Filmen vi så på het tomorrowland og den var overraskende bra. Jeg personlig er litt fan av fantasy og action filmer, så falt i god smak hos meg.

-  girlsnight at Kine's -♥ Mine fine 


Super-lørdag!

God morgen! Håper alle har hatt en fin start på helgen hittil, det har ihvertfall jeg. Vekkerklokken var stilt inn på 06:00 og jeg var klar for trening. Jeg startet dagen med intervall-trening på tredemølla og avsluttet med litt styrketrening - til tross for stølheten som kom snikende i går kveld. Det er så deilig å kjenne at man har fått gjort unna treningen tidlig på morgenen og har hele dagen fremfor seg. :-)  Når jeg kom hjem så laget jeg meg en super digg frokost. En veldig simpel og enkel frokost med glutenfrie scones og eggerøre, yummi! MUSIC FOR TODAYS WORKOUT:

The giver (reprise) reprise - luke dumont
LAPD (handcuff me) - sandra lyng
Boom - major lazer
worth dying for - rise against
Shotgun - yellow claw

Trenings glede!

God morgen! Jeg har ikke skole før 14:55 på fredager og det er så deilig, for da får jeg gjort så mye unna tidlig på dagen. Jeg er skikkelig frokost menneske, derfor tar jeg meg som oftest alltid god tid om morgenen til å lage en stor frokost. Uten mat duger helten ikke! Jeg hadde planer om å ta meg en treningsøkt før frokosten i dag, men så fant jeg ut at det er bodypump time i dag, da meldte jeg meg så klart på den - så da blir det trening i kveld istedenfor. :-)


♥havregrøt ♥sjokoladesirrup ♥kiwi ♥mandler ♥greskyoghurt 

SONY DSC

Sko jean paul // bukse veromoda // jakke villa //topp h&m

Min hverdags sminke

Concealer loreàl // Pudder loreàl // foundation isadora // primer maybeline // mascara isadora // blush max factor // eyeliner usikker

God torsdag alle sammen, nå er det ikke lenge igjen til helg! Jeg har hatt en lang dag med både gym og matteprøve, derfor tenkte jeg enn å skrive et innlegg hvor jeg beskriver hvor spennende denne dagen har vært (not he-he), så kan jeg svare på et spørsmål jeg fikk her om dagen. Det var en i kommentar feltet som spurte hvilken foundation jeg bruker - så hvorfor ikke lage et innlegg om hverdags sminken min!

Kom gjerne med noen tips om hva slags sminke dere synes er bra, det setter jeg pris på! 

 

SNAPCHAT LATLEY

 God onsdag! Vi har kommet oss halvveis i uken og det har skjedd så mye gøy på bare tre dager. I dag har jeg vært å tatt noen bilder med en venninne av meg, for så litt shopping også trening etter. wooh, nå er det bare å sette seg ned for å gjøre matte oppgaver. Jeg elsker å ha det litt stressende rundt meg, for å kjede seg er noe jeg er veldig dårlig på, he-he. 

Jeg har nå samlet opp noen snapchat's jeg tenkte å dele med dere. Si ifra om dere har lyst på flere slike innlegg :-)

      
                       
        Ha en fin dag videre!

Oppskrift: Havre vaffler/pannekaker - glutenfritt

Bland alt sammen og mos bananen med en gaffel slik at alt blir en middels tykk røre. Stek i enten stekepanne eller i vaffeljern - hva enn som passer deg best. Tips: Når du skal steke i vaffeljern hold vaffeljernet litt oppe frem til de har blitt stekt på utsiden, så presser du jernet lett ned for at ikke vaffelen/pannekaken skal sitte fast. 

♥ 1 egg
♥ 2dl Havregryn semper
♥ 1 banan (100g)
♥ en dæsj melk
♥ en klype kardemomme
♥ et par dråper sjokolade sirup

Som tilbehør pleier jeg å bruke en halv avokado, yoghurt, frukt eller bær. 


Håper det smaker! :-)

Shopping i Sverige

Vi har fartet rundt i sverige og på nordby-senteret i hele dag. Jeg har endelig satt meg til rette i senga hjemme etter en kjempe fin tur med mamma, tante og store søster. I og med at jeg har cøliaki så handlet vi inn masse glutenfritt på matbutikkene - det er jo ti ganger så billigere der nede! Jeg dro også innom bodypower for å kjøpe meg litt nytt der. Alt i alt har vi hatt en super fin tur og stor handlet skikkelig. 

Nå er jeg faktisk veldig klar for en ny skole og trenings-uke. Vi har et par prøver snart og føler jeg allerede har klart å sette meg godt inn hva vi skal ha om, det føles så fantastisk bra å være godt forberedt lang tid i forveien! Håper alle har hatt en fin start på sin uke  

Antrekk 24.01.16

bukse fra Ginatricot // bluse fra h&m // topp fra bikbok // klokke fra DW // sko fra nike

Hei og velkommen til min blogg! Jeg har hatt utallige blogger tidligere og synes det er så gøy, men har alltid endt opp med å slutte etter en liten stund. Men denne gangen skal jeg prøve å holde den oppdatert. Jeg tenker jeg kommer til å publisere innlegg når jeg har tid og det passer meg, slik at det ikke blir en stopp på bloggingen med det første. Her tenker jeg at det vil bli publisert alt av hverdag, antrekk, tips, trening og tanker jeg vil få ut. Hvis det er noe dere lurer på er det alltid en mulighet for å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Håper dere likte det første innlegget mitt, så snakkes vi i neste :-)

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits