LØRDAGS KOS

SATURDAYS

Etter en super koselig jentekveld i går, ble det en sen kveld på meg. Derfor endte det opp med at jeg lå i sengen helt til klokken tolv i dag! Jeg har fått i meg litt frokost og er klar for å møte min gode venninne Kine snart. Etterhvert blir det å komme meg på gymmet. Det er så deilig med treningshelger, der jeg bare kan slappe av og gjøre det jeg liker best! Ha en super fin helg ♥
 

COFFÈ LOVER

God fredag alle blogglesere! Jeg har et supert tips til alle kaffe elskere der ute. Hvem er det som ikke elsker den første kaffe koppen om morgenen? Det er det beste jeg vet om ihvertfall. I dag fikk jeg en super pakke i posten med masse forskjellige gode smaker på kaffe og en super kaffe maskin fra nescafè dolce gusto. Det er perfekt på morgenen når man har dårlig tid, det er bare å putte en kapsel med favoritt smaken din i kaffe maskinen og vips etter et par sekunder er kaffen din klar - en perfekt kopp med et knapptrykk ♥


DEL MORGEN KOPPEN
Bli med i en konkurranse om å vinne 25 kapsel pakker, som vil si hele 400 kapsler i forskjellige smaker! Alt du trenger å gjøre er å dele morgen koppen din med kaffe på intsagram og tagge #nescafeDolceGusto 

Lykke til!! 

HAPPY EASTER

Jeg har vært på hytten til bestemor i to dager nå, dermed har det ikke blitt mye blogging, men heller hatt fokuset på å kose meg med familien. Morgenen startet med en skikkelig påskefrokost, etterfulgt av masse digg snop. Påske er jo bare såå koselig! I tillegg til at været er på topp nå, har vi fått oss ny stor sofa! Denne påsken kan jo virkelig ikke bli bedre. Jeg har jo allerede fått hele to påskeegg tidligere i denne påskeferien, jeg er så heldig♥ I tillegg et stort påskeegg av mamma som jeg kan kose med meg i dag på påskeaften, kjempe snill ♥ Nå kjenner jeg egentlig at hele meg lengter etter litt tid på treningssenteret, så må nok ta turen snart!

PÅSKE EGG

Hehe, som dere ser trengte jeg den tannbørsten og munnskyllet etter alt sukkeret jeg har hevet innpå.. 
Det har ikke blitt så mye bilder fra selve hytteturen, men håper det går greit! Håper dere har hatt en fin påske så langt :-)

 

SWEEDEN AGAIN

Svergie? Igjen?! Vel... I dag stod vi opp klokken seks for å rekke båten som gikk halv ni fra strømstad. Haha, dere må venne dere med et par sverige innlegg i måneden, for denne jenta drar på harryhandel minst en gang i måneden. Det er jo så ufattelig billig og koselig, så hvorfor ikke når man har muligheten! det ble en skikkelig fin jentetur med både frokost og middags buffè, shopping og kos. Jeg handlet inn mat, godis, noe treningstøy  og så klart snus - hihi.
 Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og kvelden skal nytes. Frister veldig å dra på trening, men er forsatt stappa mett etter all maten jeg har spist i dag.... Luksus problemer altså! vi får se hvor kvelden bringer. Ha en fin helg 

BREAKFAST SHOPPING

Jeg synes det er så vanskelig å kle seg til dette været, plutselig er det 7 varmegrader også snør det dagen etter. Nå ser jeg bare fram til sommer og sol! I dag tidlig stod jeg opp for å rekke klessalget og den nye åpningen av bikbok som har blitt pusset opp så fint på herkules. Det var 30% på hele butikken, så jeg fikk svidd noen lapper der ja! Etter herlig shopping runde tok vi oss en pause for å drikke litt kaffe, derretter gikk turen videre til stamina for å trene armer og rygg. Nå har jeg ikke fått trent på så utrolig mange dager, i tillegg til at jeg har klart  å slått stumpen kraftig - så klarer jeg så vidt å gå. (surrehue) Jeg skulle løpe over veien i går for å rekke å komme meg over, før bilen skulle kjøre forbi og jeg ville bokstavelig talt bare legge meg ned på bakken for å gråte, haha uff. Heldigvis er det på bedringens vei og jeg kan bare se fremover. Værre blir det ihvertfall ikke! 


Elin tee: Bikbok / Dino top: Bikbok / Windy top: Bikbok / Cardigan: Bikbok

 

Helgens festligheter

Good mandag! For å si det slik, så var jeg sengeliggende i hele i går med spybøtta vedsidenav meg. Ble en sen og hard kveld på lørdagen da vi feiret bursdagen til Kine. Nå skal jeg ikke i noen bursdager på en god stund, og det blir deilig. For fytti å lei jeg er av søndager der jeg bare sover og spyr hele dagen. Jeg tror jeg har en slags allergi mot alkohol (?) haha. For jeg kjenner ingen andre som blir like dårlige som meg dagenderpå, haha. Men kvelden var super fin og vi koste oss masse med mat og spill ♥

Hihi, meg og fine bursdagsbarnet ♥

Har en fin mandag dere!

MIN DAG TIME FOR TIME

06:00 - Alarmen på mobilen ringer og irriterer meg, men tid for å stå opp!

07:00 - Trine er på utsiden, og vi kjører på vei mot Sandefjord. Vi skal nemlig til Sverige for å harry handle! Wohoo :-)

08:30 - Båten kjører fra Sandefjord på vei til Strømstad. Vi ble sykt overrasked overrasket over hvor fint det var på fjordline, denne båten er absolutt å anbefale å ta i forhold til colorline. Veldig fint og rent. I tillegg til at det var stoor frokost buffet som smakte super digg. 11:30 - Vi er endelig fremme i Sverige. Første stopp er systembolaget. Når vi har handlet oss ferdig kjører vi inn til nordby for å handle inn mat og klær.

13:40 - Vi skal hjem igjen, vi rakk heldigvis båten og er veldig fornøyd med det vi har fått til på to timer. Vi sover i et par timer for å lade opp til kvelden, og holde ut de siste timene i båt.

16:30 - Vi ankommer Tønsberg og kjører så fort vi kan hjem til Kine. Handleposene ligger overalt i bilen og vi er super stressa men musikk av sondre justad og marcus og martinius lettet på stresset.

17:30 - Endelig framme hos Kine og vi finner fram sminke og klær for kvelden. Her gikk det i multitasking og vi gledet oss masse til spise god mat. 

18:00 - Bursdags tid! Bordet vi skal ha er allerede reservert, vi bestiller mat og kan endelig slappe av. Alle gjestene har kommet og vi er klare for å feire Trine som endelig er 20 år! Gratulerer med dagen fine snuppa!!


21:00 - Jeg har kommet meg hjem og sitter i skrivende stund for å få dette blogg innlegget ferdig. Om en times tid er det natta for min del :-)

HAPPY BIRTHDAY!

I går feiret vi mitt fine søskenbarn Leonora, som endelig var fylt 18 år. Jeg kom litt tidligere enn de andre for å hjelpe til med å stelle i stand og fikse oss før resten av gjestene kom. Vi var en fin gjeng på rundt ti stk og vi koste oss gløgg i hjel. Jeg hadde en fantastisk fin kveld med mye god mat, tapas og drikke. Jeg dro hjem litt tidligere for å ikke bli så redusert i dag, men tror jeg allikevel trenger denne lørdagen til å få litt energi. Uansett, så var denne kvelden verdt en aller så liten hangover - alt i alt, en fantastisk fin bursdag  ♥ 
 ♥ ♥

Den perfekte jentekvelden

Nå er det fredag alt, så utrolig deilig! I kveld var det jentekveld som stod på planen. Grønnsaker, frukt, dipp, potetgull, tente lys, pledd og idol er noe av det koseligste jeg vet på fredags kvelder. Denne helgen blir nok så rolig som de tre siste helgene, men neste helg smeller det til med 18 års bursdag - det ser jeg frem til! Her er noen bilder fra den fine jentekvelden vår. Utrolig at jeg har funnet meg denne fine buketten av gode venninner ♥

SNACKS...

Hva har dere gjort i kveld?

Kvelds kos!

God kveld! Noen bilder fra min fine kveld, med fine jenter ♥ I kveld har jeg vært en liten tur på tullis med mine to tupper for å cache opp litt og kose oss, mette og fornøyde ble vi! Etter et par timer med kos og skravling, dro meg og mamma ut for å øvelses kjøre. Vi trente litt på bakkestart og rygging, noe som gikk veldig fint. Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta lappen at det kribler i hele kroppen av tanken! 

Mine fine herlige jenter ♥Ha en herlig kveld videre! 

Dinner date

God kveld fra meg! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra en herlig middag med min fine mamma. Vi har sittet lenge, spist god mat og snakket mye. Det er alltid så koselig med slike kvelder i sammen, når man ellers har en ganske så travel hverdag. Man må huske å sette av tid til venner og familie, det er viktig. ♥ 

Girls night

God kveld! Nå har jeg tatt meg godt  til rette i sengen og klar for å sove om litt. I kveld har jeg vært på en kjempe koselig jentekveld med mine fine venninner, som har vertet opp med både taco og film. Vi ble sittende lenge i sofaen med skravling, super koselig! Filmen vi så på het tomorrowland og den var overraskende bra. Jeg personlig er litt fan av fantasy og action filmer, så falt i god smak hos meg.

-  girlsnight at Kine's -♥ Mine fine 


Min hverdags sminke

Concealer loreàl // Pudder loreàl // foundation isadora // primer maybeline // mascara isadora // blush max factor // eyeliner usikker

God torsdag alle sammen, nå er det ikke lenge igjen til helg! Jeg har hatt en lang dag med både gym og matteprøve, derfor tenkte jeg enn å skrive et innlegg hvor jeg beskriver hvor spennende denne dagen har vært (not he-he), så kan jeg svare på et spørsmål jeg fikk her om dagen. Det var en i kommentar feltet som spurte hvilken foundation jeg bruker - så hvorfor ikke lage et innlegg om hverdags sminken min!

Kom gjerne med noen tips om hva slags sminke dere synes er bra, det setter jeg pris på! 

 

Shopping i Sverige

Vi har fartet rundt i sverige og på nordby-senteret i hele dag. Jeg har endelig satt meg til rette i senga hjemme etter en kjempe fin tur med mamma, tante og store søster. I og med at jeg har cøliaki så handlet vi inn masse glutenfritt på matbutikkene - det er jo ti ganger så billigere der nede! Jeg dro også innom bodypower for å kjøpe meg litt nytt der. Alt i alt har vi hatt en super fin tur og stor handlet skikkelig. 

Nå er jeg faktisk veldig klar for en ny skole og trenings-uke. Vi har et par prøver snart og føler jeg allerede har klart å sette meg godt inn hva vi skal ha om, det føles så fantastisk bra å være godt forberedt lang tid i forveien! Håper alle har hatt en fin start på sin uke  

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits